В следващия кабинет очакваме да имаме четирима вицепремиери и две

...
В следващия кабинет очакваме да имаме четирима вицепремиери и две
Коментари Харесай

Следващият кабинет: Четирима вицепремиери и две нови министерства |

В идващия кабинет чакаме да имаме четирима вицепремиери и две нови министерства, заяви съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков след края на.

Той отказа да разяснява имена, само че съобщи, че правилото не е " от всяка партия по един ". Според Петков още нищо не дефинитивно, а финалното решение ще бъде обявено до 24 часа.

По думите му първо би трябвало да бъде взето решение от вътрешните органи на останалите три партии.

Лидерът на Политическа партия беше безапелационен, че бъде ли подписано съдружно съглашение, те няма да бавят процедурата и ще вземат мандат.

Той още веднъж удостовери, че едното ново министерство ще се появи от разделянето на министерството на стопанската система и обособяването на новото министерство на нововъведенията и растежа.

Петков коментира, че с останалите три партии - Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България са постигнали към 90% единодушие по всички тематики, а за останалите 10% ще са нужни спомагателни диалози. Той не сподели кои са противоречивите тематики, само че още веднъж защити увеличението на оптималния застрахователен приход, предложение, което не беше подкрепено от Демократична България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР