В следващите редове ще ви представим седемте най-важни неща за

...
В следващите редове ще ви представим седемте най-важни неща за
Коментари Харесай

7-те най-важни неща за една жена

В идващите редове ще ви представим седемте най-важни неща за една жена. И не, бракът не попада в този лист.

1. Да се научи да поставя грижи за себе си

В цялостния смисъл на думата - както за физическото, по този начин и за психическото си здраве. Да се вслушва в гласа на тялото и душата си. Да намира време за тези, които я зареждат с позитивна сила и положително въодушевление. Да страни от хората, натоварващи я с негативни страсти. Да си почива, да медитира, да бъде своя най-хубав другар.

2. Да пътува

Няма значение дали е сама или в компания - значимото е да посещава нови места, обичани места, разнообразни места. Важното е да умее да се откъсва от всекидневието и от отговорностите, от работата и от отговорностите. Важното е да си разреши да живее. Всяко пътешестване зарежда. Помага ти да погледнеш живота си в профил. Да погледнеш в вероятност. Носи утешение и мъдрост. Затова, пътувайте, девойки! Наблизо и надалече! Просто пътувайте...

3. Да се научи да не задържа страстите си

Да не се опасява да плаче. Сълзите не са симптом на уязвимост. Напротив, демонстрират мощ. Сила да признаеш, че страдаш, да признаеш, че те боли. Сила да признаеш, че нещо или някой те е наранил. Да се научи да не потиска гнева си, огорчението си, яда си. Да се научи да ги насочва в вярната посока – отвън себе си, а не във вътрешността в себе си. Да се осмели да смъкна маските и да покаже лицето си. Весело, тъжно, умерено, яростно – нейното лице.

4. Да не се помирява с душегубната работа

Да се осмели да търси своето предопределение. Да се осмели да го следва. Дори в случай че никой различен не схваща за какво го прави. Важното е да помни, че за личните си решения е виновна само и единствено пред себе си. Но също по този начин и единствено себе си може да упреква за пропиляното време в осъществяване на задания, които не й доставят наслаждение, които не я стимулират, които не я предизвикат. Животът е прекомерно къс и прекомерно огромна част от него прекарваме в работа. Нека най-малко е такава, каквато обичаме. Чрез която намира метод да изразим себе си. Да надграждаме себе си.

5. Да не се съпоставя с останалите

Нито външния си тип, нито метода си на живот, нито достиженията си. Всеки има личен път. Всеки чертае личната си орис. Това, което за другите е приоритет, за нея може да е на последно място в листата й с житейски задания. И в това няма нищо неприятно. Това си е нейният лист. И нейният живот. Затова, не се сравнявайте с никого, девойки! Не се опитвайте да подражавате на никого. Не забравяйте, че не сте тук, с цел да се състезавате с някого, нито да потвърждавате нещо на някого. Тук сте, с цел да се опознавате, да се развивате, да бъдете по-добрата версия на самите себе си.

6. Да не разрешава на другите да й слагат граници

Да не слуша „ мъдрите им препоръки ”. Да се научи да слуша интуцията си. И сърцето си. Да се научи да има вяра в себе си. Да следва единствено себе си. Да се осмели да се бори за фантазиите си. Да не се опасява да рискува. Да не се опасява да живее!

7. Да си разреши да бъде щастлива.

Да си разреши да бъде себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР