В следващите редове ще ви покажем не само какви хигиенни

...
В следващите редове ще ви покажем не само какви хигиенни
Коментари Харесай

Как да премахнем ефективно досадните пъпки по лицето?

В идващите редове ще ви покажем освен какви хигиенични привички би трябвало да придобиете когато желаете да се отървете от досадните пъпки, само че и ще ви предложим други скъпи препоръки, за които може и да не сте осведомени.

Важно предписание за премахването на досадните пъпки по лицето е да спазвате 2 съществени правилото - постоянно разчистване (чрез лосиони, тоници, мицеларна вода и т.н.) и поддържане (хидратиращи артикули за лице). Едва когато сте сигурни, че ги спазвате, можете да се насочите към профилираната козметика за унищожаване на пъпки. Ако употребявате единствено нея и не полагате никакви други грижи за външния тип на лицето, няма да постигнете никакъв резултат.

Специализираната козметика за унищожаване на пъпки би трябвало да е допустимо най-натурална, тъй като в случай че в нея се съдържат прекомерно доста химикали, е изцяло допустимо да раздразните кожата си и с изключение на с пъпки да прибавите към нея и обриви.

Не забравяйте, че един път седмично би трябвало към ежедневните ритуали, които изпълнявате за разчистване и хидратация на кожата, да прибавите и ексфолиращи артикули, както и да нанасяте маска на лицето си.

Има доста национални средства, които постоянно се оказват по-ефективни от " купешките " и скъпоструващи препарати. Типичен образец е сместа от вода и хума, настойката от невен или пък сокът от алое вера. С тях би трябвало единствено да престоите 5 минути, след което да измиете лицето си.

Не подценявайте хранителния си режим, тъй като вярното хранене играе основна роля за премахването на акнето. Избягвайте потреблението на пържените храни, на сладкото и прекомерно соленото.

 унищожаване на акне

Излагайте кожата си на слънчева светлина, само че умерено, тъй като слънчевите лъчи могат както да повлияят позитивно върху кожата ви, по този начин и да имат отрицателни последици върху нея. Просто избирайте разнните слънчеви лъчи и им се наслаждавайте за не повече от 30 мин.

Ако считате, че посещаването на солариум се прави единствено за придобиване на прелъстителен бронзов тен, то се лъжете. Зимно време, когато не можете да излагате кожата си на директна слънчева светлина, е по-добре да започнете да посещавате солариум и то не за почерняване, а за да се преборите с акнето.

За тази цел са ви задоволителни към 5-6 минути на посещаване и то без да увеличавате времето. Друг сполучлив вид е да се сдобиете с кварцова лампа, която към този момент не е по никакъв начин скъпоструваща инвестиция, а и си остава " постоянно " ваш другар, който да се бори дейно против появяването на пъпки по лицето.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР