В следващите дни от мен не очаквайте да чуете имена

...
В следващите дни от мен не очаквайте да чуете имена
Коментари Харесай

Николай Денков: В следващите дни от мен не очаквайте да чуете имена на министри

В идващите дни от мен не очаквайте да чуете имена на министри. Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков по отношение на ротацията на министри през месец март.

„ Разговорите по ротацията ще стартират през днешния ден. Смятам, че най-правилно е да се сменят министри единствено там, където има по-сериозна нужда. Заедно с Мария Габриел би трябвало да реализираме консенсус по въпроса с ротацията и тогава да се подхващат дейности. В идващите дни от мен не очаквайте да чуете имена на министри, които да се сменят, когато имаме изясненост и опция за поддръжка от политическите сили, тогава ще уточним ", сподели министър председателят.

" Идеята Асен Василев да е втори вицепремиер пристигна от ГЕРБ. Аз съм казвал, че това е вероятен вид. Но аз не желая да се започват диалозите с смяна на първичния вид, тъй като това може да извади диалозите от строя ", посочи Денков.

„ Министър Хинков свърши много работа. Да, има задания, които се забавиха. Трябва да се види дали има справедливи аргументи за това закъснение ", сподели Денков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР