В следващите дни може да има индивидуални разговори с всеки

...
В следващите дни може да има индивидуални разговори с всеки
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Готов съм да продължа започнатото след ротацията, ако Денков и Габриел решат

В идващите дни може да има самостоятелни диалози с всеки от нас. За момента нямам отговор. Не съм провеждал диалог както с премиера, по този начин и с вицепремиера. Това сподели в Годеч вътрешният министър Калин Стоянов.

" Изпратили сме всичко, което сме постигнали по управническата стратегия за ведомството ", добави Стоянов.

„ Готов съм да продължа започнатото след ротацията, в случай че Денков и Габриел решат ”, съобщи Стоянов.

Калин Стоянов участва на възобновяване на активността на група за защита на българо-сръбската граница в региона на град Годеч. След промяна в Министерство на вътрешните работи граничните служители на реда в града бяха преместени в ръководството в Калотина. Предвижда се в този момент в Годеч непрекъснато да проработят 28 граничари.

" Пограничните районни полицейски ръководства също ще проработят още веднъж. Всички са закрити преди към 2 години под претекст, че се прави промяна в Министерство на вътрешните работи. Най-добре да попитате жителите на Годеч дали популацията е потърпевшо. Служителите, които ще работят тук, ще бъдат преназначени. Взехме решение да изтеглим командированите на границата чиновници от Жандармерията и от Националната полиция, те са изпратени в дребните обитаеми места ", изясни той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР