В следващите близо два месеца ще бъде затворена ул. „Цар

...
В следващите близо два месеца ще бъде затворена ул. „Цар
Коментари Харесай

Близо два месеца ще се ремонтира част от ул. Цар Иван Шишман

В идващите близо два месеца ще бъде затворена ул. „ Цар Иван Шишман “ в сектора от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Ген. Паренсов “. В момента се слагат огради, съобщи БГНЕС.
От през днешния ден до 28 февруари ще се работи по реконструкцията, разширението на тротоара и полагането на бетон от страната на постройките, както и асфалтиране на платното за придвижване. Вторият стадий от работата ще е от страната на църквата „ Св. Седмочисленици “. Екипът ни на място видя, че там настилката към този момент е актуализирана. Това поражда въпроса дали не се заплаща двойно за осъществяването на една и съща активност.
Работници на обекта увериха, че по време на ремонта ще бъде обезпечен достъп до заведенията и магазините в сектора, а колите ще могат да заобикалят и влизат в карето откъм бул. „ Васил Левски “.
Очаква се работата в сектора да продължи към 50 дни, само че срокът може да бъде продължен в случай че има утежняване на метеорологичните условия.
Не се работи пред църквата „ Св. Седмочисленици “, където плочите се нуждаят от пренареждане. По „ Граф Игнатиев “, който се прочу с некачествения си ремонт също не се работи.
На въпрос дали строителят ще бъде глобен за забавянето от близо 2 месеца, от пресцентъра на Столичната община обясниха, че все още нямат съображение да постановат санкция за закъснение, защото срокът за довеждане докрай на обекта е 300 дни.
Ремонтни действия вървят само в сектора от ул. „ Княз Александър I “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР