В следобедните часове ще остане предимно слънчево, със слаб до

...
В следобедните часове ще остане предимно слънчево, със слаб до
Коментари Харесай

Предимно слънчево ще остане и следобед

В следобедните часове ще остане най-вече слънчево, със слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури през днешния ден ще бъдат сред 22° и 27.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е раздрана. Още ще се затопли и оптималните температури ще са сред 25° и 30°.

По-късно следобяд над северозападните региони ще има краткотрайни превалявания, гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. В областите с сигнален жълт код по здрач и през нощта против вторник преваляванията ще са обилни

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усилва. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър.

В западната половина на Балканите ще има превалявания, тук-там обилни и с гръмотевици. Без превалявания ще остане в източната част от полуострова и в Гърция, като в крайните източни региони ще духа сдържан до мощен южен вятър.

През идващите дни и у нас вятърът от юг-югозапад ще се усили. Във вторник в Западна и Централна България ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни. В сряда ще превали единствено на обособени места, основно в планинските и югоизточните региони. В чевтъртък и петък ще има променлива облачност и вероятността за превалявания понижава.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР