В сладкарницата, намираща се на метри от дома му, гонещият

...
В сладкарницата, намираща се на метри от дома му, гонещият
Коментари Харесай

Спипаха Ники Кънчев в крачка!

 В сладкарницата, намираща се на метри от вкъщи му, гонещият 60 години публицист влезе, с цел да вземе пастичка за щерка си Мари-София. Дегизиран с черни слънчеви очила, той поръча да му опаковат за у дома парче френска селска торта. Продавачката постави лакомството в картотена кутийка, след което общително попита Ники дали няма да си вземе нещо и за консумация на място. След известно съмнение, журито на " Маскираният артист " изиска специалитета на функциониращото още от времето на соца заведение – боза, в която е разбъркан сладолед лично произвеждане,

Служителката пусна две ледени сметанови топки в цялостната с резлива течност халба, а Ники й заплати с десетолевка. Известният с пословичната си пестеливост водещ на " Биг Брадър " и " Стани богат " изчака да му върнат левче ресто и чак тогава се насочи към изхода. Излязъл пред сладкарницата, той се настани на една от масите й навън, смъкна очилата си и извади мобилния си телефон.  В идващите петнайсетина минути сърфираше в интернет, като понякога отпиваше и по глътка боза.

Захарната болест, поради която на Кънчев му е неразрешено да употребява сладки храни и питиета, му бе открита преди 4-5 години. Той още тогава призна пред обществеността за диабета си, само че посочи, че не е инсулинозависим, приключва " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР