В скорошно изследване учени от Оксфордския университет разкриват, че жените

...
В скорошно изследване учени от Оксфордския университет разкриват, че жените
Коментари Харесай

Пищно дупе за здраво тяло

В скорошно проучване учени от Оксфордския университет разкриват, че дамите с по-големи дупета са по-малко склонни да развият хронични болести и са по-умни от дамите със междинни или по-малки задни елементи, оповестява Peace Quarters.

Изследователите откриват, че дамите с по-пищни форми на дупето имат по-ниски равнища на холестерол , с помощта на хормоните им, които им оказват помощ да обработват захарите по-бързо. Освен това се стига до заключението, че дамите с по-големи задни елементи са с по-малък риск от развиване на сърдечносъдови болести или диабет спрямо тези с по-малки.

 100 кг съблазън
100 кг съблазън

Plus-size моделите и модата да не ти пука

Дамите с по-големи и изпъкнали дупета имат остатък от Омега 3 мастни киселини , а това е отговорно за усъвършенстваната мозъчна функционалност . Те също по този начин могат да се похвалят по-ниски равнища на холестерол и глюкоза .

" Ако имате мазнини, по-добре е да са в долната част на тялото ", твърди доктор Майкъл Дженсън, шеф " Ендокринни проучвания " в клиниката " Майо " в Рочестър, Мин.

 Снимка 331920

" Ако погледнете дамите, които са с крушовидна форма, ще установите, че те са по-здрави във всяко отношение. Трябва да мислим за мазнините като за значим орган за нашето здраве ", споделя лекар Дженсън.

Всички тези изводи се основават на информация от повече от 16 000 оценени дами . Притежаването на по-големи задни елементи също по този начин благоприятства равнищата на лептин в женското тяло - хормон, който дава отговор за регулирането на тежестта , както и динопектин - хормон с противовъзпалителни, съдови и антидиабетни свойства .

 Джей Ло сподели по какъв начин поддържа дупето си
Джей Ло сподели по какъв начин поддържа дупето си

Латино дивата спортува всекидневно

Подобни изследвания са извършени от университетите в Калифорния и Питсбърг, които стигат до същото умозаключение - дамите с по-големи дупета, необятни бедра и по-малки талии имат даже по-голяма дълготрайност на живота .

Новото проучване от Оксфордския университет също по този начин счита, че откритията се отнасят единствено за дамите с естествени дупета, а не за хирургично усъвършенстваните такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР