В скандално смешна ситуация изпадна Анна Цолова след като бившият

...
В скандално смешна ситуация изпадна Анна Цолова след като бившият
Коментари Харесай

КРИЗИСЕН PR: Цолова фабрикува нелепи версии пред НАП за тузарския си палат в Драгалевци!

В скандално смешна обстановка изпадна Анна Цолова откакто някогашният й сътрудник Николай Бареков подаде сигнал в Национална агенция за приходите и в прокуратурата по отношение на първокласната й къща, която коства най-малко 400 бона. Телевизионерката твърди, че е купила палата си в "Драгалевци " с пари от продажбата на ниви в Плевенско, написа в. "Уикенд ". Твърденията й обаче са неуместни, защото по калкулации на всеки естествен българин една равнища в провинцията не може да коства няколко стотин хиляди левове, колкото е хвърлила за първокласния си дом Цолова, а в действителност може да изкара облага от не повече от 15-20 000 лева При това нивите, които продала Цолова, са в подялба с брат й - проверяващият публицист от bTV Стоян Георгиев. Двамата наследили трийсетина декара земя в плевенското село Долни Дъбник. Именно нея продали и точно от нейния дял от петнайсетина декара Цолова твърди, че си купила разкош парцела в квартала на богатите над Околовръстното на София.

Продаден през 2013 година, а палатът платен през лятото на 2014 година - най-гнусното е, че тъкмо тогава (юни-август 2014 г.) тя е била острието на офанзивата против някогашния си сътрудник Николай Бареков. И тъкмо тогава тя му става комшийка, нанасяйки се в баровската си къща, която е по-голяма от неговата - тази, за която той също беше проверяван.

Любопитното е, че по информация от достоверни източници на Bnews в имотните регистри попада единствено покупката на Цоловата къща, която е станала по извънредно подозрителен метод, и покупка на различен парцел в Плевенско.

Драги българи, обединявайте се! Продавайте си нивите на село и си купувайте първокласни домове-плати в богаташките квартали на София.

Кой от вас ще повярва, че е продала евтини нови в Плевенско, с цел да си купи замък с 1 дка земя? Имотни специалисти сочат пред Bnews, че с продажбите на ниви в провинцията, освен това в Северозапада - един от най-еврините имотни пазари у нас, Цолова не може да си покрие разноските по промяната на дограмата в палата си, не да си го купи...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР