В скандалната си партия Няма такава държава“ той включи две

...
В скандалната си партия Няма такава държава“ той включи две
Коментари Харесай

Фурор! Слави Трифонов Се Събра С Бившата Си!

В скандалната си партия „ Няма такава страна “ той включи две от някогашните си изгори. Това стана ясно на учредителното заседание, което продължи цели 3 часа. Подчинените на Дългия бяха затворени в залата без телефони, а самият той дойде с цяла рота от гардове.

Очевидци споделят, че в партията на Трифонов влизат две от някогашните му любовници – Маги Ангелова и Венета Харизанова. Първата е единствената жена, на която той се е обяснявал обществено в обич.

През 2007 година, когато русокоската завоюва трето място в състезанието „ Мис България “, стартира връзката й със Слави Трифонов.

След 3 години бурна обич, Маги ненадейно реши да напусне Дългия. Но и до през днешния ден двамата са извънредно близки. Ако се има вяра на слуховете, Слави Трифонов спонсорира русокоската и с помощта на него тя се изявява като психолог и нравствен гуру.

Венета Харизанова е друга фаворитка на Дългия. Дълги години името й се спрягаше до неговото, само че интимната им връзка по този начин и не стана обществено притежание.

На събитието присъстваше и актуалната възлюбена на някогашния тв водещ – Мартина Джорджевич. Тя работи като фитнес инструктор, само че също ще бъде част от партията му. Според осведомени, връзката им датира от 4 години, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР