В Сирия се е провела проверка на най-важните елементи на

...
В Сирия се е провела проверка на най-важните елементи на
Коментари Харесай

Откриха проблеми в ПВО комплекса С-500 при тест в Сирия

В Сирия се е провела инспекция на най-важните детайли на съветската система за противовъздушна защита С-500 оповестяват източници от военно-промишления комплекс на Русия, представени от информационните организации.

По думите на събеседниците на изданието, при тестването експертите са разкрили „ някои проблеми “ в работата на техниката, само че са съумели да ги отстранят бързо. Уточнява се, че тестванията към този момент са приключени и приети за сполучливи.

Както означи някогашният заместител главнокомандващ на Военновъздушни сили по въпросите на обединената система за Противовъздушна отбрана на Съюза на самостоятелните страни (СНГ) генерал-лейтенант Айтеч Бижев, в хода на тестванията, които предшестват доставянето на системата на армията, е отделено особено внимание на безотказната работа на всичките й съставни елементи.

По неговите думи, техниката „ се изпитва в тежки механически и климатически условия и работи безусловно до изхабяване “. „ Само в подобен режим на употреба могат да се разпознават минусите.

След това всички повреди и проблеми се обобщават, рапортуват и се организира работа по тяхното премахване “, описа той, като добави, че Сирия подхожда добре за такива тествания, тъй като там постоянно е горещо и има доста прахуляк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР