. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в

...
. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в
Коментари Харесай

Зловещи подробности от кървавата къща на ужасите в центъра на Сандански

. В сигнал до телефон 112 е обявено, че в къща на улица „ Скопие” 23, която се намира в непосредствена непосредственост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина.

Районът незабавно е отцепен от полиция, кола за спешна помощ с екип на Спешен център е пристигнала за минути, само че медиците единствено установили гибелта на децата.

Какво се е случило в злокобното жилище, занапред следствието ще открива. Това, което се знае, е, че майката се споделя Кристина и работи по стратегия за краткотрайна претовареност като касиер-домакин в ПГ „ Яне Сандански” в града. Към момента на убийството е била в болничен и се е намирала с децата в жилището. Бащата се споделя Георги, горски чиновник.

На улицата, на която живеят, през днешния ден се разясняваше, че от известно време фамилията преживявало сложен интервал, съпрузите имали проблеми и дамата приемала лекарства, написа struma.bg.

Днес Георги се прибрал от работа, само че вратата на жилището била затворена. Умолявал Кристина да му отвори, само че тя отказвала. Притеснил се, тъй като не чувал децата, както всекидневно. Разбил вратата и се натъкнал на потресаващата панорама. Веднага се обадил на тел. 112.

Какво тъкмо е станало, може да се допуска, само че следователите предстоят да открият изрично. До късно довечера в полицейското ръководство са разпитвани очевидци и близки на фамилията.

Майката при задържането е гледала в една точка и се е държала несъответстващо, не е давала никакви смислени отговори на въпросите, не е признала, че тя е направила убийството, макар че обстоятелствата са в удостоверение на тази версия.

Сред призованите за разпит е била и бабата на децата – Валя Д., която е почитан преподавател по британски език в едно от учебните заведения в Сандански.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР