В Швеция са в сериозно противоречие с използването на ВАР

...
В Швеция са в сериозно противоречие с използването на ВАР
Коментари Харесай

В Швеция категорични - против използването на ВАР в елита

В Швеция са в съществено несъгласие с потреблението на ВАР спрямо това, което се случва в останалата част на Европа. В страната се организира среща, която ратифицира решение от подобен мащаб и 18 от 32 тима се възпротивиха на потреблението на системата.

Сред тях са мощни клубове като Малмьо, Гьотеборг, към които се причисляват Дегерфорс, Юргорден, Хамарби, Елфсборг, Норкьопкинг, Сириус, Мьолби, Гайс, Йефле, Сундсвал, Хелзингборг, Йонкьопингс Сьодра, Ландскрона, Йоребро и Йоргрит.

Говорителят на асоциацията на последователите на Швеция изрази насладата си от този метод на мислене, като стартира с думите, че страната е „ интернационален образец “.

„ Това може да не е последната победа, защото борбата сигурно ще се върне. Но тук и в този момент виждаме това като огромна победа за шведския футбол. Сега се отличаваме от европейския футбол и имам вяра, че клуб след клуб в страната ще мисли по-добре в този момент, когато става въпрос за опозиция против ВАР “, акцентира Джон Петерсон, като пожела волята на болшинството да бъде „ почетена от федерацията в страната “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР