В щурото шоу на Митко Павлов ще чуете откровенията на

...
В щурото шоу на Митко Павлов ще чуете откровенията на
Коментари Харесай

Графа и Диляна Попова гостуват в „Събота вечер с БНТ“

В щурото шоу на Митко Павлов ще чуете откровенията на Диляна Попова и ще разберете какво се случва, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с непристойно предложение

Тази събота (20 март 2021 г.), тъкмо в 21:00 ч., предаването „ Събота вечер с Българска национална телевизия " ще срещне феновете с едни от най-любимите известни лица в България - музикантът Влади Ампов - Графа и моделът Диляна Попова.

Шоуто ще започва стремително с балет New Rules, а Митко Павлов ще приклещи Влади Ампов - Графа с въпроси, които няма да чуете на никое място другаде. Ще научите доста секрети и ще разберем какво е станало и какво не е могло да стане, когато в хотелската стая на Графа нахълтва фенка с непристойно предложение. Предаването ще направи „ ремонт " на шлагерите на Графа в едно доста, но доста друго звучене, че и дует ще има. Поли Христова - Пополина ще разсмее до сълзи Графа с една видео-изненада.

Диляна Попова ще бъде откровена до безспир, а след това дружно с Лиляна Станаилова, ще показва каква мощ се крие в устните на две красиви дами. Разбира се, това е единствено една щура игра.

За десерт ви чака едно свежо осъществяване на Лили Гелева и Мартин Костадинов.

Гледайте „ Събота вечер с Българска национална телевизия " тази събота, 20 март, в 21:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР