В щаба на ПП-ДБ от ранни зори тръпнат в какво

...
В щаба на ПП-ДБ от ранни зори тръпнат в какво
Коментари Харесай

Кой ще е кметът на София - решава се от ГЕРБ

В щаба на ПП-ДБ от ранни зори тръпнат в какво въодушевление се е събудил през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и дали ще съблюдава обещанието си от петък да поддържа Васил Терзиев, колкото и да не му " идва от вътрешната страна ".

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков  публично похвали смяната в настроението на Бойко Борисов от петък.  „ Оценявам, че в края на акцията, Борисов взе вярното решение " , сподели Петков.

Самият Васил Терзиев се надява Борисов да не се е пошегувал, когато съвсем с огорчение разгласи, че ще го поддържа . " Той всеки ден се майтапи, тъй че не знам през днешния ден в какво въодушевление се е събудил ", разяснява през днешния ден Терзиев, който по този начин и не изиска публично поддръжка от ГЕРБ.

Истината е, че в редиците на ГЕРБ вотът " за " и " срещу " Терзиев провокира разединение , защото  знаците, които даде Борисов, бяха двусмислени и спорни.   " Ето, дългогодишният член на Българска комунистическа партия Борисов въпреки всичко прикани да се гласоподава за национализаторката Ваня Григорова ", написа Евгений Дайнов в четвъртък,  когато Борисов съобщи, че сред държавна сигурност и Държавна благосъстоятелност избира държавна благосъстоятелност.

" Държавна сигурност или държавна благосъстоятелност е полу-идиотска алтернатива. Болни и комплицирани мозъци. Беда!  " - реагира проф. Георги Фотев. И определи  " обстановката като гранична: който не гласоподава е волно или несъзнателно лукавец ".

След като възпламени тази " драма " Борисов преспа и обичайно за него обърна палачинката под натиска на евроатлантическите ни сътрудници. И до момента в който публично прикани да се поддържа " претендента на държавното управление ", в  структурите на ГЕРБ споделят, че била спусната загадка позивна да се гласоподава за Ваня Григорова. 

Междувременно обаче крайностите в политическия ландшафт у нас добиха такива чудовищни размери, от които даже уважаваният професор по социология не можа да избяга от глупостта:  " България е във революция с новото безчовечие. То е алено. Подземно.
Българските орди на съветския имперски неонацизъм желаят София ".

Включи се и министър Тагарев:  " В неделя решаваме дали София да е град на 21 век или музей на мухлясалия марксизъм ".

Сега остава да забележим " десният " електорат на ГЕРБ-СДС какво ще направи в през днешния ден - ще пусне ли " съветските орди да завладеят София "!?!

В средите на дясна София също е " потрес и смут " от избора, който би трябвало да създадат  - да поддържат внука на Държавна сигурност или синдикалистката с ляво мислене, зад която съзряха " олигархични съветски ползи, нескрита благосклонност към политиката на Кремъл и авторитаризма на Путин ".  Евгений Дайнов назова уроди всички тези, които могат и да си помислят да дадат гласа си за Григорова.

За цялата глупост на обстановката приказва и едип пост на Иван Сотиров, които игра дружно с неуспелия Вили Лилков:  " Днес се взема решение въпросът с предназначението на постройката на Столична община - социална соц-тоалетна или музей на Комитет за Държавна сигурност (на НРБ) ".

Така  вотът за София закупи типичен съсловен темперамент с тежък идеологически привкус, зависещ на блоковата геополитическа ориентировка на страната . Всичко, което не е ПП-ДБ, е жигосано като пропутинско и антиевроатлантическо.

Борисов се опита да излезе от обстановката на борба със своите гласоподаватели, давайки посока за избор в интерес на обществото.

А обобщението го формулира евродепутатът от ГЕРБ, преди този момент радикал и седесар, Александър Йорданов:

" Разликата от 40 000 гласа сред Терзиев и Григорова от първия тур може да бъде елементарно преодоляна с интензивно партийно гласоподаване в интерес на един от двамата. "

И това ще бъде решено от ГЕРБ.

Началото на изборния ден дава индикации, че Григорова стопява 10-те % разлика с Терзиев, само че развиването на интригата следва.

Към 13 часа вотът демонстрира победа за Васил Терзиев в съответствие 54:41. Разликата е голяма. Трябва нещо трагично да се случи, с цел да се промени конфигурацията.

Към 14.30 часа динамичността сподели 50,4% за Терзиев против 44,9 % за Григорова.

ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ!!!

ГЛАСУВАЙТЕ РАЗУМНО!!!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР