В щаба на поделение А4472 на Въоръжените сили на Украйна

...
В щаба на поделение А4472 на Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

РИА Новости: Украинската армия използва черна магия във войната |

В щаба на отделение А4472 на Въоръжените сили на Украйна в Луганската национална република са открити следи от черна магия. На стената е открит демонски щемпел, евентуално част от обред за освещаване на оръжия, заяви организация РИА Новости. Агенционната публикация е в раздел „ Политика “ в основната емисия на РИА от сряда.

„ Това е вълшебен сигил (символ), състоящ се от доста пресичащи се линии. Какво значи е мъчно да се каже сигурно, в него можете да видите както извърнат знак на безредица, по този начин и част от знака „ SS “, руната зиг, ясно се вижда в крайния ляв бранш на кръга и еврейската писмен знак „ Zain “, написана на немски, което значи меч или оръжие “, сподели културологът Екатерина Дайс, към която от РИА Новости са се обърнали за консултация.

Според нея на древен иврит Zain значи „ меч “, а глаголът „ lezaen “ значи „ да въоръжавам “. Културологът допуска, че създателите на заклинанието са правили ритуали за подсилване на оръжията или са „ помолили “ да им бъдат изпратени още оръжия.

Целият рисунък е бил изработен без отделяне на четката от повърхността на стената, което съгласно експертката, удостоверява желанието на създателя да му съобщи магическа мощ.

Във връзка с притеснителните дейности на украинската войска „ Комсомолска истина “ напомня остарял случай отпреди две години, когато беше обявено, че в град Ромни, Сумска област на Украйна, служителка на администрацията е провела сеанси на черна магия в работно време с цел да нанесе вреди на кмета и на други чиновници. „ В продължение на няколко месеца дамата е хвърляла взета от гробище пръст до вратата на кметството. Според вярванията подобен обред е в положение да донесе беди и несгоди на „ жертвата “ и даже тъга на нейното семейство.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР