В Шоуто на Николаос Цитиридис тази вечер гостуват актрисата и

...
В Шоуто на Николаос Цитиридис тази вечер гостуват актрисата и
Коментари Харесай

"Шоуто на Николаос Цитиридис": Актрисата Снежина Петрова и 12-годишният актьор Мартин Паунов

В " Шоуто на Николаос Цитиридис " довечера гостуват актрисата и учител Снежина Петрова, която ще получи премията за повсеместен принос „ Икар “. Снежина получи премия за хуманизъм с плана си " Медея ".

Актрисата описа по какъв начин репетира и учи с децата си по едно и също време, тя им оказва помощ в дробите, а те с репликите. Водещият също беше препитан по математика, само че се оправи почтено – като за 5 клас.

Разказвайки за натоварения график сред театъра и децата, Снежина си спомни по какъв начин на път за учебно заведение, в колата, до момента в който обяснявала на сина си по какъв начин би трябвало да се държи обичайно, какво да прави и да не прави в учебно заведение, открила, че детето не е в колата. Оказала се, че тя просто го е не запомнила и даже не го е качила в автомобила.

В шоуто към Снежина Петрова се причисли дребната огромна звезда на българското кино – дванайсетгодишният Мартин Паунов, който към този момент има два детски кино лентата зад тила си – в последния „ Случаят Тесла “, му следва да партнира с същински вълк.

Мартин сподели удивителен разсъдък и освободеност и сексапил. Малкият артист, влезе и ролята на ко-водещ и изненада Снежина Петрова със занимателна анкета на тематика „ Коя е Медея? “.

Мартин Паунов е единствено на 12, само че към този момент отхвърля функции, неотдавна е отказал фотосите на нов сериал, с цел да може да отиде на Световното състезание по карате, където става вицешампион.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР