В шоубизнесът връзката на Галена и мъжа й Галин е

...
В шоубизнесът връзката на Галена и мъжа й Галин е
Коментари Харесай

Тази снимка на Галена съсипа мъжа й! Иде ли края

В шоубизнесът връзката на Галена и мъжа й Галин е знак на честност

Двамата са родители на двама сина, само че в никакъв случай не са минавали под венчило. Близки до звездното семейство доверяват, че те имали  леки земетресения преди раждането на втория наследник. Но предприемачът и поп фолк звездата бързо намерили път един към различен.

Не е загадка, че Галена се раздава на участия, даже се зашушука за нейни любовници, с които кръшкала от фамилното ложе. Клюката не е доказана, а Галин и Галена са си дружно.

Според различен парещ слух двамата взели участие в суинг празненства, само че зад граница, което крепяло брака им и уталожвало напрежението, особено за двойки, които са дълги години дружно. Каква е истината, единствено те си знаят, само че дават маниер на устойчиво семейство. Въпреки че в никакъв случай не са слагали подписа си под брачни документи.

Само че Галин към този момент един път се е женил и то за колежката на Галена-Десислава. Бракът им обаче продължи малко..

Именно поради това Галин не желал да минава повторно под венчило, тъй като се боял от разлъка.

Само че Галена се появи в умопомрачителна визия на младоженка, а фрагментите са за новото й видео.

„ Видях се най-сетне като младоженка “, написа под фотото певицата, с което загатна, че копнее за бялата одеждa и в действителния живот.

 

Тагове: Галена Галин булка брак Десислава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР