В шок съм от трагичните новини за смъртта на Коби

...
В шок съм от трагичните новини за смъртта на Коби
Коментари Харесай

Големите в баскетбола си спомнят с трогателни думи за Коби

" В потрес съм от трагичните вести за гибелта на Коби и Джиана. Думите не могат да опишат болката, която изпитвам. Обичам Коби, който беше като по-малък брат за мен. Говорехме постоянно и тези диалози ще ми липсват толкоз доста ", написа Майкъл Джордан в публично изказване.

" Той беше извънреден конкурент, един от най-великите в играта и изобретателна мощ. Коби също по този начин беше необикновен татко и обичаше надълбоко фамилията си - усещаше се горделив от любовта на дъщерите си към баскетбола. Изпращам най-дълбоките си съболезнования на Ванеса, организацията на Лос Анджелис Лейкърс и всички баскетболни почитатели по света ".

Карийм Абдул Джабар, също легенда от историята на НБА и " Лейкърс ", разгласява видео в Туитър. " Не единствено баскетболистът, само че и индивидът Коби е голяма загуба. Загуба, която е сложна за прекарване ".
Шакийл О`Нийл разгласява колаж от няколко фотоси на двамата, като написа: " Обичам те, ще ми липсваш. Загубих брат ми Коби и племенницата ми Джиджи. Няма думи, с които да опиша болката си. "

В баскетболната среща сред " Сан Антонио Спърс " и " Торонто Раптърс " стопираха играта за 24 секунди в респект на легендата. Спорна топка бе извоювана от първенеца Торонто, който не стартира нахлуване. Възпитаниците от канадския град направиха по този начин, че изчакаха да изтекат 24-те секунди за офанзива, почитайки безспорната легенда на " Лос Анжелис Лейкърс ", който играеше с №24.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се ре
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР