в шестото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива

...
в шестото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива
Коментари Харесай

Остават две седмици до крайния срок за кандидатстване в ПРОМЯНАТА

в шестото издание на ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Фондация Reach for Change България. Физически лица и организации с предприемачески дух и мощна мотивация, които са намерили решение на проблем на децата и младежите в България, могат да аплайват като попълнят онлайн формуляр до 23:59 на 18 юли на адрес

На 9 юли в 16:00 часа екипът на Reach for Change България ще опише във Фейсбук live за формата и критериите на състезанието и ще даде отговор на най-често задаваните въпроси. Всеки може да зададе своите въпроси към тях като ги напише като.

Петимата най-хубави претенденти - един огромен победител и четирима финалисти - ще завоюват място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА 2018 за интервал сред една и пет години. Големият победител ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а още двама от финалистите, получили най-вече гласове в стадия на онлайн гласоподаване - по 15 000 лева В допълнение всички те ще получат забележителна нефинансова поддръжка под формата на професионални съвещания и образования, менторство, медийна поддръжка и достъп до мрежа от евентуални сътрудници и селектирани обществени бизнесмени, с цел да могат да развият концепциите си и да реализират допустимо най-голямо позитивно влияние върху живота на децата.

Като част от процеса на селекция, сред 10 и 15 от най-хубавите претенденти ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА – двумесечна безвъзмездна обучителна стратегия, която ще им помогне да обогатят и развият плановете си, преди да продължат в идващия стадий на състезанието. Сред приключилите Акселератора през ноември 2019 година ще бъдат определени петимата нови финалисти . Те ще се явят на онлайн гласоподаване през януари и февруари 2020 година и публиката ще дефинира със своя глас кои ще са тримата финалисти, които ще се явят на последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното Жури на ПРОМЯНАТА.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 96 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР