В Шабла се провежда заседание за мерките за ограничаване на

...
В Шабла се провежда заседание за мерките за ограничаване на
Коментари Харесай

Заседание в Шабла за мерките срещу чумата по свинете

В Шабла се организира съвещание за ограниченията за ограничение на африканската чума по свинете. В него взе участие и земеделският министър Румен Порожанов, който инспектира построяването на оградата по сухопътната ни граница с Румъния.

По информация на Изпълнителната организация по горите, пет компании са били наети по почистване и създаване на 133-километровото оборудване.

В Добричко, където оградата е дълга 91 километра, опъването на бодливата тел стартира от граничния пункт Дуранкулак. По-голямата част от терена пък беше разчистена от чиновници и техника на Североизточното горско стопанство.
Може ли телена ограда да спре 150-килограмово диво прасе? Ловци са безапелационни, че сходно оборудване не е непреодолимо за животното
Свързахме се с две от компаниите, които са били наети да почистят терена по границата на община Кайнарджа.

И двете са направили идентична по размер работа, само че не показват какъв брой им е било платено за това. „ Започнахме от Кайнарджа, покриваме линия от 25 километра, която би трябвало да бъде с широчина 4 метра и след нас, откакто почистим, минава друга компания, която конфигурира оградата ", уточни Росен Новаков, който е управител продажби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР