В сградата на виенското кметство от 3 до 5 април

...
В сградата на виенското кметство от 3 до 5 април
Коментари Харесай

С колоездене опазват климата във Виена

В постройката на виенското кметство от 3 до 5 април ще се организира 13-ата Австрийска велоконференция под мотото " Колоезденето е запазване на климата ". Очакват се над 500 специалисти от страната и чужбина.
Велосипедният трафик е основна част от опазването на климата в кварталите, общините и градовете. Експерти в региона на науката и ръководството на градовете, както и представители на политическия живот и неправителствени организации ще обсъдят проблемите на колоезденето и ще търсят решения за поощряване на този тип напредване във всекидневието. Участниците ще приказват за ролята на велосипедите в битката с климатичните промени.
Организаторите са подготвили и богата съпътстваща стратегия. В рамките на велоконференцията ще се организира панаир, в който компаниите ще имат опция да показват своите артикули, нововъведения или услуги в региона на колоезденето пред аудитория. Предвидени са и голям брой благоприятни условия за основаване на професионални контакти.
В неделя, 3 април, ще се организира обичайният Виенски велопарад - многохилядно шествие с колела по централната улица " Рингщрасе ", на което са поканени и участниците в конференцията. На 2 и 3 април площадът пред кметството на града ще се трансформира в голяма сцена за най-големия велофорум в Европа - Argus Bike Festival, прецизираха за ДУМА от Ойроком-ПР София, част от мрежата за интернационалните връзки на община Виена.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР