В сферата на блокчейн и крипто технологиите напредъкът е непрекъснат

...
В сферата на блокчейн и крипто технологиите напредъкът е непрекъснат
Коментари Харесай

Новата крипто мания Omni Network – какво трябва да знаем и как да се сдобием с безплатни токени

В сферата на блокчейн и крипто технологиите напредъкът е непрестанен и нововъведения дебнат зад всеки ъгъл.

Една такава иновация, която придобива все по-голяма известност, е концепцията за “rollup ” или ролъп, предлагаща решения на провокациите, свързани с мащабируемостта, които от дълго време тормозят блокчейн мрежи като Етериум.

Ролъпите разрешават обединяването на голям брой транзакции в една партида, което дейно покачва успеваемостта и пропускателната дарба на мрежата.
На фона на тези нововъведения появяването на Omni Network е удостоверение за неумолимия блян към мащабируемост и сигурност в блокчейн екосистемата.

Какво е Omni Network и каква е неговата цел

Omni Network е различен блокчейн от първи пласт, който извлича сигурност от самия ETH посредством потребление на така наречен “рестейкинг ”.

Като употребява нова архитектура, съсредоточена върху рестейкинга, Omni Network има за цел освен да се оправи с пречките пред мащабируемостта на Етериум , само че и да проправи пътя за безпроблемна интеграция и необятно разпространяване на децентрализирани приложения (dApps).


Освен Binance Launchpool и airdrop събитието на плана, от CryptoDnes предоставяме опция на първите 5 регистрирани консуматори по време на фарминг периодa да се снабдят с OMNI токени посредством нашата лотария. За да участвате натиснете ТУК и се регистрирайте.


Когато навлезем по-дълбоко в тънкостите на Omni Network, излиза наяве, че нейното значение се простира оттатък самостоятелните планове, оформяйки описа за бъдещето на блокчейн и неговия трансформационен капацитет в другите промишлености.

Какво е “рестейкинг ”?

В основата на дизайна на Omni Network е концепцията за “рестейкинг ” – новаторска методология, която разчита на валидатори и делегатори, с цел да поддържа целостта на мрежата. Валидаторите играят основна роля в инспекцията на протоколните известия, ръководството на премиите и обезпечаването на стабилността на набора от валидатори.

Регистрирай се на Binance в този момент, с цел да достъпиш Launchpool платформата

От друга страна, делегаторите способстват за сигурността на мрежата, като залагат своите токени Етериум (ETH) при определени от тях валидатори.

Характеристики на Omni Network

Характеристиките на Omni Network са подготвени да трансформират пейзажа на блокчейн, като са от изгода както за разработчиците, по този начин и за потребителите. Разработчиците получават опцията да основават dApps, които безпроблемно работят в ролъпите на Етериум, премахвайки нуждата от голям брой версии. Емитентите на токени могат да се възползват от световната ликвидност и интеграцията на приложенията, повишавайки цената на своите активи. Съществуващите dApps могат да разширят обсега си без комплицирани промени в кода, което предизвиква нововъведенията. Omni Network дава опция на разработчиците да станат пионери на идващото потомство световни приложения в границите на екосистемата на Етериум ролъпите.

За потребителите Omni Network вкарва така наречен “‘газова абстракция ”, опростявайки транзакциите сред веригите. Потребителите към този момент не би трябвало да имат лични токени за всяка мрежа, с която взаимодействат. Вместо това те могат да правят транзакции, употребявайки един единствен токен, като по този метод рационализират процеса и предизвикват по-широкото приемане на децентрализирани приложения. С фокуса си върху оперативната съгласуемост и насочения към потребителя дизайн Omni Network слага нов стандарт за високи достижения в блокчейн технологията, като подтиква нововъведенията и достъпността.

Каква е функционалността на OMNI токена

В сърцето на мрежата Omni се намира токенът OMNI – основан на Етериум токен с многостранна роля.

  • Управление : Притежателите на токени OMNI оказват въздействие върху решенията на мрежата, като вземат участие в оформянето на нейното бъдеще посредством гласоподаване на оферти за усъвършенствания, такси и интеграции.
  • Стейкинг : Потребителите укрепват сигурността на мрежата и печелят награди, като залагат токени OMNI, формирайки гръбнака на устойчивостта на мрежата.
  • Такси за транзакции : Токените OMNI рационализират транзакциите, като служат като съществена валута за таксите, опростявайки работата на потребителите в мрежата.
  • Газова абстракция : Токените OMNI улесняват безпроблемните транзакции в мрежата, като разрешават “газова абстракция ”, което дава на потребителите опция да заплащат такси без значение от местоположението на средствата им.

По създание токените OMNI овластяват потребителите, като обезпечават децентрализирано ръководство, сигурност и приложимост в границите на екосистемата Omni Network.


Регистрирай се на Binance в този момент, с цел да достъпиш Launchpool платформата


Токеномика

Общото предложение на токена OMNI е лимитирано до 100,000,000, като токените се разпределят стратегически, с цел да се насърчи постоянна и устойчива мрежова екосистема.

Нека се потопим в разбивката:

  • Частна продажба: 20.06%
  • Разпределение при обществено стартиране: 5.77%
  • Binance Launchpool: 3.50%
  • Екип: 25.25% (в взаимозависимост от графика за придобиване на права)
  • Съветници: 3.25% (в взаимозависимост от графика за придобиване на права)
  • Фонд “Екосистема ”: 29.50%
  • Фонд на общността: 12.67%

Тази тактика обезпечава уравновесено систематизиране на токените сред заинтригуваните страни, като предизвиква приобщаването и дълготрайния напредък в общността на Omni Network.

Какво е Binance Launchpool

Binance Launchpool е платформа на крипто борсата Binance, която разрешава на потребителите да стейкват (залагат) своите криптоактиви като BNB или други монети, с цел да печелят нови токени от нови планове.

Това е метод потребителите да вземат участие в ранните стадии на нов план и да печелят награди. Потребителите заключват активите си за избран интервал от време, а в подмяна печелят нови токени от започващия план.

Omni Network (OMNI) на Binance Launchcpool

Награди :

  • 3,098.95 OMNI в пула на BNB
  • 546,87 OMNI в пула FDUSD

Binance ще показа токена на Omni Network (OMNI) на своята Launchpool платформа за четири дни, като интервала на фарминг стартира на 13.04.2024 в 03:00 (българско време) до 16.04.2024 в 02:59 (българско време).


Регистрирай се на Binance в този момент, с цел да достъпиш Launchpool платформата


BNB токените на всеки консуматор на борсата, които са стейкнати на заключени артикули на Binance Earn (без значение от периода) вземат участие автоматизирано и получават награди от Launchpool като в това време си натрупат общоприетата рента от стейкинга на BNB. За пула с FDUSD би трябвало ръчно да се ангажират постоянните монети в Launchpool-а.

Листинг на Binance

След това Binance ще листне OMNI на 17.04.2024 в 15:00 (българско време) и ще открие търговия с комерсиалните двойки OMNI/ BTC , OMNI/ USDT , OMNI/ BNB , OMNI/ FDUSD и OMNI/TRY.

Според неофициални източници прогнозната цена на листинг $50-80.

Как да се сдобия с OMNI токени посредством Binance Launchpool

  • Натиснете върху ТОЗИ линк.
  • Създайте своя профил в Binance и преминете през KYC инспекцията.
  • За десктоп версия, навигирайте своя профил и натиснете бутона “ MORE ” и след това “ Launchpad & Launchpool ”.

За мобилна версия отидете в секцията “

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР