В сезона на промоциите: Дамски тениски на цената на два

...
В сезона на промоциите: Дамски тениски на цената на два
Коментари Харесай

В сезона на промоциите: Дамски тениски на цената на два хляба


В сезона на промоциите: Дамски тениски на цената на два хляба. Раници за ученика с 20-30% отстъпка, рокли и сандали – на половин цена. Дрехи и обувки с понижения до 50% се оферират както във физическите магазини, по този начин и на онлайн платформите. Това откри инспекция на „ Телеграф “.
Например доста модели сандали от висок клас сега се продават за 105 лв., понижени от 173 лева.Също по този начин има доста маркови маратонки, които могат да се купят с 20-30% отстъпка от 66 до 150 лв.. Сега е моментът и да си купите джапанки за плажа.

Цените им потеглят от 10 лв. за модели на марки от ниския ценови клас до 60 лв. за такива, които са с положително качество и моден дизайн.

Намалените модели обаче имат лимитирано предложение на номерата и не от всеки модел може да се откри нужният размер.

С от 20 до 70% са понижени и сега модели от предходната година на зимни и якета за преходни сезони. Така сега може да се купи яке за есента и пролетта за 45 лв., понижено от 150 лв., в светлосиньо. Размерите, които са налични, са от XS до М. От 157 на 77 лева е по-ниска цената на зимно яке с пухена яка.

В магазините на марките от ниския ценови клас сега могат да се намерят евтини бански костюми, като има разнообразни размери и модели.

Цените на половинките са 20-30 лв., а задачите са по 30-40 лева Предлагат се и тениски с щампи, като броя коства 5 лв., или колкото излизат два хляба.

Има и рокли на цени от 15 до 30 лв. от ефирна памучна материя с всевъзможни дължини и цветове.

От 5 до 8 лв. костват и тениските за момчета, а панталоните за лятото са от 8 до 15 лв. за чифт.

Сега и моментът да се подготвите за учебно заведение, тъй като има понижения на маратонки, спортни панталони и раници. Например сега има спортни обувки за момчета и девойки, подобаващи за физическо, по 60-70 лв. за чифт на известни марки.

Също по този начин има понижение на спортните екипи, като може да се откри долнище за 10 лв., само че в лимитирани размери. Намаления има и при някои модели раници от 60-65 лв. на 40 лева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР