В сезона на отпуските ще има и ударни ремонти на

...
В сезона на отпуските ще има и ударни ремонти на
Коментари Харесай

Ударни ремонти на пътни отсечки към морето


В сезона на отпуските ще има и ударни поправки на основни прави към морето.

Отсечка от автомагистрала „ Тракия” към входа на Бургас е дълга 8 километра, три от тях бяха ремонтирани предишния месец май. Днес стартира ремонтът на останалите 5 километра и придвижването в двете направления се прави в насрещната лента.

Широко рекламираното създаване на пешеходен надлез по пътя за Созопол не се случи.

Ремонтите на метода към Бургас изнервят най-вече водачите.

По пътя Бургас – Созопол трябваше да стартира построяването на пешеходен надлез край Атия. Надлезът ще бъде с два асансьора и ще е на мястото на пешеходната пътека, където на 20 ноември предходната година беше прегазен 16-годишният Костадин Джардов. Местните не имат вяра, че оборудването ще докара до смяна, въпреки да е издействано с митинги. След нещастието на мястото беше сложена шумяща маркировка.
16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас – Созопол Автомобилът няма спирачен път
По контракт пешеходният надлез би трябвало да бъде построен за 45 дни.

Строително-монтажните работи по пътя за Созопол ще се правят без прекъсване на трафика. Предстои ремонт и на автомагистрала „ Тракия” – автомагистралата с най-вече произшествия у нас. Отсечката сред Чирпан и Стара Загора не е ремонтирана повече от 25 години и е известна с голям брой тежки произшествия. Причина за тях не е единствено високата скорост, само че и неприятната пътна настилка.
Нанков: Ремонтите по „ Тракия” завършват на 15 юни През цялото лято ще се работи по мостовете на "Хемус " в региона на София
В момента трасето се преправя и се поставя асфалт. Асфалтирането ще завърши до 13 юни, по-късно ще се сложат новите маркировки и на 15 юни към този момент ще е отворено за придвижване./bTV
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР