В сезона на летните разпродажби – истински или фалшиви са

...
В сезона на летните разпродажби – истински или фалшиви са
Коментари Харесай

Истината е налице! Проверка доказа фалшиви ли са намаленията по магазините!

В сезона на летните разпродажби – същински или подправени са пониженията по магазините? Колко ни излиза извършването на покупки през лятото и можем ли да подменим дрешника си в Милано или в Париж по-евтино в сравнение с в София? Сезонът на огромните летни понижения в Европа е в разгара си. И в случай че към момента не сте имали опция да подмените дрешника си за най-горещия сезон, в този момент е моментът. Агресивни послания с обещания за рекордно ниски цени, в това число и понижения до 90 %, към този момент ни притеглят и от витрините у нас.

В множеството огромни столици в Европа пониженията стартират от началото на юли и не престават до края на август. А някои от магазините удължават и работното си време.

Традиционно дамите са тези, които са склонни да пазарят повече по време на разпродажбите. 85 % от оборота на търговците се прави от дамите, демонстрират изследвания свързани с настройките за шопинг.

Истински или подправени са пониженията, които ни дават обещание търговците, и можем ли в действителност да пазарим на ниска цена или разпродажбите ни са по български? Могат ли обувките, облеклата и летните аксесоари да ни костват по-скъпо у нас в сравнение с в Милано, Париж и Берлин? Гледайте рубриката „ На твоя страна”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР