В сезона на грипа и настинките можете да разчитате и

...
В сезона на грипа и настинките можете да разчитате и
Коментари Харесай

УНГ-лекар и терапевт преглеждат в събота в Аджибадем Сити Клиник Варна

В сезона на грипа и настинките можете да разчитате и в събота на лекарите на. Специалистът по уши-нос-гърло доктор Виктор Минков ще приема хора с недоволства – деца и възрастни от 10 до 13 ч. Той прави консултациите с новия УНГ-сет в клиниката, който разрешава по-добра диагностика и е с комфортен дизайн за пациентите.

На разположение в съботните дни преди обед е и доктор Виолина Николова – терапевт със забележителен опит и богата процедура.

Консултите с лекарите са платени. Можете да запишете час на тел. 0700 33 900 или 0892 20 20 80 или да дойдете напряко в клиниката на ул. „ Брегалница “ 1.

УНГ-консултите се вършат към този момент на новия сет с комфортен дизайн за пациентите

За улеснение на пациентите и медиците в съботните дни работят Клинична лаборатория и бранш Образна диагностика. Изследванията в лаборатория и на рентген са без записване на час и могат да се организират и с посоки по Здравна каса или по здравно-застрахователни фондове.

разполага с най-новия ядрено-магнитен резонанс в Североизточна България. Апаратът е с понижени равнища на звук, ергономична маса, приложения за свободно дишане. Бързината е друго преимущество на ядрено-магнитния резонанс – общоприети проучвания на глава, стави и гръбнак са редуцирани да десетина минути. Образите са с високо качество и могат да диагностицират обект с величина до 1-2 мм.

В медицинския център към този момент се вършат проучвания и с най-новия цифров мамограф, който се отличава с комфортен за пациента дизайн и изключителни изображения, значими за ранната диагностика на млечна жлеза. За мамография се изисква записване на час. Изследванията се организират с посоки по Здравна каса, здравно-застрахователни фондове и платено.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР