В сезона на голямото коледно пазаруване, когато идеите ни за

...
В сезона на голямото коледно пазаруване, когато идеите ни за
Коментари Харесай

Ако търсите нов смартфон и не ви се дават много пари, вижте това

В сезона на огромното коледно извършване на покупки, когато концепциите ни за дарове са доста повече, в сравнение с опциите, се замисляме по какъв начин да усъвършенстваме разноските си, като в същото време изненадаме околните със стойностни покупки. Това е изключително годно, в случай че сме решили да подарим мобилен телефон.

Разнообразието на смарт телефони на пазара е голямо, както и цените им. Ако желаете да подарите не доста безценен, само че пък функционален и здрав телефон, който да се употребява най-малко две години без проблем, идеалната опция са основаните на Android смарт телефони Nokia.

Всички модели на марката, без значение от ценовия клас, са с обезпечени 2 години актуализации на операционната система и с 3 години актуализации на сигурността. За да поддържат батериите на положително равнище, телефоните с Android One дават приоритет на фоновата интензивност за най-важните приложения. Телефонът понижава потреблението на сила, до момента в който е в джоба или чантата, а множеството Nokia устоят даже два дни без зареждане. Не на последно място - всички Nokia смарт телефони работят с чиста версия на Android, без непотребни авансово конфигурирани приложения, заемащи забележителна част от паметта и забавящи работата на устройството. Потребителят самичък взема решение какво и по кое време да конфигурира и употребява.

Смартфоните Nokia на HMD Global оглавиха класацията на Counterpoint Research, която отличава устройствата с най-надеждни софтуерни актуализации. Това е втората поредна година, в която тази марка е отпред в листата. Смартфоните Nokia са постигнали поради обезпечаването на бързи ъпдейти до новите версии на операционната система, както и такива за сигурността ѝ.

Ето и няколко оферти в бюджет до 300 лв.

На цена от 229 лева . можете да имате Nokia 2.4 - доста прелестен на досег тил, върху който не остават следи при пипане, а тъкмо над логото се намира четецът за пръстов отпечатък - извънредно комфортно. Над него пък са двете камери за качествени фотоси и наситени цветове, както и светкавицата. Освен датчика за отключване, може да ползвате и датчик за лицево различаване.
 Снимка 509262

Апаратът има три слота - два за SIM карти и един за micro SD карта. Nokia 2.4 е съвършеният избор за всеки, който търси положително и бюджетно устройство - с огромен екран, добра камера, страховит дизайн и извънредно акуратен.

Основните преимущества на са 6.5-инчов екран, с резолюция от 720х1600, впечатляваща 4500mAh батерия, ярки и кристални цветове и идва с операционната система на обичания ни Android 10.
 Снимка 509259

Актуалните предложения са и.

Nokia 3.4 е на цена от 289 лева . и със своя комфортен захват, впечатляващи живи цветове в скандинавски жанр и 3D нано-текстура, ще пасне идеално в ръката ви. Дисплеят е с вградена камера, осигуряваща още повече пространство за гледане и завладяващо забавление, а с двудневния живот на батерията ще имате повече време за работа и игри. Ще може да вършиме съвършени фотоси както денем, по този начин и на нощна светлина. С може даже да задавате ограничавания за наличие и време на потребление, както и да виждате интензивността в приложенията с Family Link.
 Снимка 509261

Актуалните предложения са и.

Nokia 5.3 е на цена от 299 лева . Сертифициран е от TÜV Rheinland за ниско равнище на синя светлина и щади зрението даже и при повечко часове, прекарани пред екрана. Камерите върху гърба са цели 4 на брой. Основният датчик е 13 MP, със светлосила f/1.8, като при него на помощ при фотография с " Ефект Боке " идва 2MP датчик, който мери дълбочина.
 Снимка 509258

Вторият датчик, който постоянно се употребява е ултра широкоъгълен на 13мм с 5MP еквивалент. Ако решите, че желаете да снимате доста близки обекти, тогава се задейства четвъртата 2MP камера с нейният Macro режим.
 Снимка 509257

И без значение, че Nokia 5.3 е бюджетен смарт телефон, той може да снима видео с 4K качество с 30fps. Батерията от 4000mAh обезпечава до два дни потребление без зареждане, а мощният Qualcomm Snapdragon процесор ви.

Актуалните предложения са, и.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР