В Северозападна България, и по-конкретно във Враца, предстои да бъде

...
В Северозападна България, и по-конкретно във Враца, предстои да бъде
Коментари Харесай

Подкаст | Първи ритейл парк ще бъде построен в Северозападна България

В Северозападна България, и по-конкретно във Враца, следва да бъде построен първият ритейл парк в района. Инвеститор е притежателят на Praktiker и Technolopis – „ Видеолукс Холдинг “, а новината заяви асет мениджърът на компанията Иван Граматиков в подкаста на Economic.bg – „ Едно мислено “.


ЕДНО НАУМ · С2:Е6: Иван Граматиков за капацитета на ритейл парковете в България
Активното строителство на идващите ни два плана, които са във Враца и Русе, следва да стартира при започване на идната година “, споделя Граматиков, който счита, че Враца е доста подценяван град от вложителите.

„ В един огромен районен град един сходен план, изработен по верния метод, с верните размери и наематели, има своя живот. В последна сметка Враца е най-големият град в Северозападна България. Ние не разчитаме единствено на Враца, а на целия район “, споделя Граматиков.

В бъдещия ритейл парк, който ще се ръководи от марката Holiday Park, ще участват т.нар дискаунт вериги, които ще открият първите си магазини в района.

Част от плана ни във Враца ще са нискобюджетни вериги, за които това ще е единственият им обект в Северозападна България “, споделя Граматиков, без да прецизира кои ще са те.

В момента на територията на България дискаунт веригите, които оперират, са Pepco, Sinsay, Kik.

Кои са другите планове, по които компанията работи? Очаква ли се интернационален вложител в бранша, както и какво е бъдещето на комерсиалните паркове в България, можете да разберете, в случай че изслушате шестия епизод от втория сезон на подкаста „ Едно мислено “. Той е наличен както на платформата SoudCloud, по този начин и в Spotify.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР