В Северозападна България е нужно да има учебно заведение, което

...
В Северозападна България е нужно да има учебно заведение, което
Коментари Харесай

Караянчева: В Северозападна България е нужно да има учебно заведение, което да подготвя кадри за местния бизнес

В Северозападна България е нужно да има образователно заведение, което да приготвя фрагменти, които да остават тук, с цел да може да се развива този район на страната. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на церемонията за връчване на дипломите на студентите от първия випуск на Видинския филиал на Русенския университет „ Ангел Кънчев “, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание беше измежду формалните посетители на тържествената гала, която се състоя в крепостта "Баба Вида ". Големият стопански напредък в България през последните години предпоставя нуждата от задоволително добре готови фрагменти, акцентира Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.



Тя поздрави ректора на Русенския университет проф. Христо Белоев и всички, положили старания, с цел да стартира образованието във филиала на университета във Видин. Важно е, че Видин към този момент е академични град, че тук студентите получават качествено образование, в което аз съм уверена, добави ръководителят на Народното събрание.

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на благодари за оказаната ѝ чест да получи Кристалния знак на Русенския университет като израз на самопризнание за работата ѝ за разпространение на инженерните науки. Тя акцентира, че е извънредно горда, че е ученик на Техническия университет и нито за миг не е съжалила за своя избор.



Всички би трябвало да се учим, да се усъвършенстваме и по тази причина е нужно както образование, по този начин и процедура, уточни Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя пожела на абитуриентите да бъдат упорити, да търсят новото, тъй като тези, които гледат напред, са мотора за развиването на страната. Държавата има потребност от готови, стимулирани и добре осъществени фрагменти, добави ръководителят на Народното събрание.



Председателят на Народното събрание връчи дипломите на четирима отличници на випуска. Народни представители, представители на локалната власт, на ректорското управление и академичната общественост на Русенския университет "Ангел Кънчев " бяха измежду присъстващите на връчването на дипломите на първия випуск на Филиал Видин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР