В Сената на САЩ внесоха законопроект за разширяването на санкциите

...
В Сената на САЩ внесоха законопроект за разширяването на санкциите
Коментари Харесай

В Сената на САЩ внесоха законопроект за нови санкции срещу „Северен поток-2“

В Сената на Съединени американски щати внесоха законопроект за разширението на глобите против „ Северен поток-2 “ , заяви републиканският сенатор Джон Барасо.

Политикът сподели, че документът би трябвало да " посочи и разшири " съществуващите наказания. Законопроектът беше подсилен от петима членове на Камарата и от двете партии, в това число сенаторът от Тексас, Тед Круз, оповестява РИА Новости.

Повече детайлности за документа към момента не са известни, само че осведомителна организация Блумбърг заяви, че всеки, който взе участие в плана по какъвто и да било метод, „ ще се сблъска със съществени американски наказания “.

Под тях могат да попаднат и застрахователните компании, предоставящи услуги на съдовете, участващи в строителството, както и пристанищата , които ги одобряват. В края на предходната година Съединени американски щати одобриха бюджет за защита.

Той включваше ограничавания против компании, участващи в реализацията на „ Северен поток-2 “. Швейцарската компания „ Swiss Allseas “, ангажирана с полагането на газопровода, прекрати работа. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР