В село Галиче изгоря заведение, което собственост на свидетел срещу

...
В село Галиче изгоря заведение, което собственост на свидетел срещу
Коментари Харесай

Горя заведение на свидетел срещу Ценко Чоков

В село Галиче изгоря заведение, което благосъстоятелност на очевидец против някогашния кмет Ценко Чоков, оповестява Нова тв.

Вътре е имало охранител, който едвам не се задушил от дима. Към момента тече оглед и се работи по всички вероятни версии.

В полицията в Бяла Слатина на разпит са привикани съвсем всички знакови персони на селото, което се снабди с печална популярност през последните години.

Разследват се всички вероятни версии, само че съгласно притежателите на заведението, което не работи от пролетта, става дума за тенденциозен палеж.

Това не е първият сходен случай в селото, откогато Чоков е обвиняем. В края на август очевидец против Чоков беше пребит от чиновник на охранителна компания, която пази парцелите на екскмета. 

Емил Минков , който е земеделец, беше нападнат пред дома на майка си в центъра на селото. Нападателят го налагал с железна тръба. Той беше арестуван за 24 часа.

През юни съдът приключи пълномощията на Чоков като кмет на с. Галиче. Мотивите за това са, че той непозволено е употребил неплатен отпуск, заради което е отсъствал от поста си голословно. В решението се показва, че използването на неплатен отпуск от страна на разположение, " заело служба въз основа на избор ", е незаконосъобразно.

Чоков е обвиняем като началник на проведена незаконна група за лихварство, рекет, побои и отвличания. Заедно с Чоков беше арестуван и синът му Мартин дружно с други 6 души.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР