В секи ценител на островите ще се впечатли от Гърция

...
В секи ценител на островите ще се впечатли от Гърция
Коментари Харесай

Седемте най-красиви острови в Гърция

В секи познавач на островите ще се впечатли от Гърция и нейните над 5000 острова и островчета.

Изборът кой да посетим е сложен, само че предлага 7 от най-красивите гръцки острова.

Вижте кои са те:

Санторини

Класиката измежду островите в Гърция, съчетава съвършената композиция от романтика и малко нощен живот. Неравните черни пясъци, контрастиращи със синьото море и белите къщи на Фира, село, кацнало в западната част на острова, от което можете да се насладите на спиращи дъха залези, са идеалните съставки за чудесна отмора.
 Санторини
Пакси

Пакси е един от най-големите Йонийски острови и е покрай Корфу. Той е по-малък и по-малко прочут от другите гръцки острови, което го прави съвършен оазис на спокойствието. Има зашеметяващи плажове и заведения за хранене, в които сервират прясна риба. Най-доброто време да се насладите на магическата атмосфера е вечер.
 Санторини
Милос

Статуята на "Венера Милоска ", един от знаците на класическата хубост и съвършенство, е открита тук. Островът се намира югозападно от Цикладите и се характеризира с лунния си пейзаж със скали и бял пясък. Силната страна на острова са неговите плажовете - общо 70, като всички са толкоз превъзходни, че ще ви спрат дъха.
 Милос
Гавдос

Най-южният остров в Европа има неповторима и непокътната природа. Има малко места за настаняване на туристи, само че предлагаме да вземете палатка и да спите на плажа под звездите. Плажовете му са едни от най-красивите в Гърция и евентуално на целия континент.
 Гавдос
Скирос

Красив и спокоен остров, на който няма нощен живот, само че денем можете да наемете колело или скутер и да се скитате по улиците, с цел да откриете скритите му съкровища. Северната част на острова е хълмиста и зелена и е дом на планината Олимп, до момента в който южната е суха и безплодна, а контрастът ще ви накара да се влюбите в него!
 Скирос
Икария

Легендата гласи, че Икар е паднал в морето покрай острова, когато се е опитвал да избяга от Крит. Красотата на Икария се състои в това, че е див и планински, със спиращи дъха гледки. Малките заливи са мистични и ще можете да се насладите на термалните води и неповторимата архитектура на острова, която ще ви води в антична Гърция.
 Икария
Тилос

Планините и неравните пътища вършат този остров идеалният избор за пътешественици, които желаят да опознаят благосъстоянията на дивата природа. Тук можете са срещнете диви животни, като екзотични птици и слонове джуджета. Плажовете са скалисти и мъчно налични, само че откакто стигнете до там, ще можете да се насладите на спокойствието и тишината на природата.
 Тилос
По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В Русия има вярване, че в случай че изтървеш вилица по време на хранене, ще ти дойдат посетители. Одеса. Семейство на Изя Рабинович вечеря. Внезапно Изя по… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОколо среднощ огънят е овладян, само че към момента има тлеещи останкиТалибаните към този момент са завладяли 14 столици на провинции в АфганистанВ същото време е записано и огромно стесняване на ледените шапки в Арктика и АнтарктидаВсички тези фрагменти, които към този момент са оповестени, ще бъдат разследваниТя ще получи също средства за офис, двама помощници, машинописка и персонален шофьорГорещата вълна се придвижи на северТе са направени по време на антиправителствения митинг на 10 юли 2020 г.Джипът със старозагорска регистрация се преобърналПетков: С какво вземат решение да се занимават в това Народно заседание - с интриги„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото " 79% от запитаните биха употребявали 5G технологията, като в това време единствено 4% се интересуват от вида мрежова технология, употребена от телеком операторитеОт думите на президента стана ясно, че към момента не е решил на кого да връчи третия мандатБойците плениха губернатора и началника на разследващата работа в Пул-и-АламИТН направи декларация за рецесията в енергетикатаСоциалните бизнесмени, които желаят да трансформират живота на децата и младежите в България, могат да аплайват до 30 август
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР