В сегашната ситуация трябва да мислим по-трезво, в името на

...
В сегашната ситуация трябва да мислим по-трезво, в името на
Коментари Харесай

Бойко Клечков: Всичко, за което БСП се бори през годините, е залегнало в актуализацията на бюджета

В сегашната обстановка би трябвало да мислим по-трезво, в името на държавността, прикани социалистът
„ Ние ще търсим поддръжка от здравомислещи хора, които не желаят да изправят страната пред сериозна рецесия, която би могла да се получи късно през есента, които мислят към съставянето на държавно управление в границите на този парламент. “ Това съобщи националният представител от „БСП за България“ Бойко Клечков в ефира на NovaNews по отношение на идните договаряния за сформиране на държавно управление.

По думите му от левицата ще разчитат на разсъдъка на народните представители. „ В обстановката, в която се намираме сега, би трябвало да мислим по-трезво, в името на държавността и да не хвърляме страната в безпорядък “, сподели още той.

„ Ние сме обществена партия и на първо място нашето внимание е обърнато към хората “, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия и посочи, че най-много вниманието на левицата е ориентирано към най-уязвимите и онеправданите – пенсионерите. „ Ние се борим от 5-6 години за техните пенсии и това да бъдат преизчислени “, изясни социалистът.

„ Всичко, за което Българска социалистическа партия се е борила през годините, е залегнало в актуализацията на бюджета “, заключи Бойко Клечков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР