В седмиците след обявяването на намерение за придобиване на Activision

...
В седмиците след обявяването на намерение за придобиване на Activision
Коментари Харесай

Очаква ни важен анонс от страна на Xbox

В седмиците след оповестяването на желание за придобиване на Activision Blizzard, Microsoft не бяха доста съответни по въпроса за ексклузивитета. Ставаше дума несъмнено за Call of Duty, само че и освен. В последните шет-шест години компанията пое контрола над няколко високопрофилни студиа. Това предизвика спекулации, че конзолните войни се завръщат. Конкретно за Call of Duty витаеше една неустановеност ще остане ли играта налична за PlayStation. В едно от многото си и разнообразни изказвания по тематиката, шефът на гейминга Фил Спенсър означи нещо доста значимо и просто. Microsoft нямат финансовата полза да затварят вратите за CoD пред PlayStation. Все отново приказваме за милиони хора, които всяка година си купуват еднакъв артикул.

В последните две седмици се завъртяха забавни клюки точно в тази връзка. Става дума за появила се информация, че скоро Microsoft ще показа ясна визия за мултиплатформено бъдеще. Разбира се, че става дума за спекулации и клюки, само че в последните дни сме очевидци на прекомерно доста такива. Вече научихме, че Starfield излиза за PS5. В друга обява се появи изказване, че за PlayStation излиза и Senua II. Такива клюки се появиха също за Sea of Thieves, Indiana Jones and the Great Circle и Hi-Fi Rush. Твърденията, че Microsoft ще разгласи нова посока във връзка с издателското си държание зачестиха в последните дни. Освен от гейм инсайдъри и Reset Era, изявления за това се появиха в Windows Central и XboxEra. Шумът стана много мощен и стана причина управление на Xbox да се обърне със особено обръщение.

„ Слушаме и ви чуваме. Планираме да проведем особено бизнес събитие през идната седмица. Там считаме да споделим повече детайлности с вас за визията ни на бъдещето на Xbox. Останете на канала “. Това написа в „ Х “ през вчерашния ден шефът на гейминга в Microsoft Фил Спенсър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР