В седмицата преди подновяването на първенството във Втора лига, халфът

...
В седмицата преди подновяването на първенството във Втора лига, халфът
Коментари Харесай

Халф на Пирин: Локомотив София е най-сериозният ни съперник

В седмицата преди подновяването на шампионата във Втора лига, халфът на "орлетата " Красимир Станоев даде изявление пред клубния уебсайт. През есенния дял от шампионата футболистът се отличи с неизменност в своето показване. Роденият в Благоевград халф записа сполучливи игри в средата на терена, само че означи и пет турнирни попадения, с което се подреди на второ място при голмайсторите в нашия тим.

- Краси, по какъв начин се чувстваш? Как мина подготовката?
- Здравейте. Чувствам се добре. Направихме отлична подготовка. Мисля, че успяхме да се подготвим добре физически. С неспокойствие чакаме началото на сезона. Надявам се, че ще успеем да спечелим шампионата с разлика. Убеден съм, че този полусезон ще е по-добър от първия. Тренираме интензивно. Всички са пределно мобилизирани. В погледите на всички момчета проличава голямо предпочитание за триумф. Всички се надяваме да го реализираме.

- Завършихме другарските срещи без загуба. Как ще коментираш представянето ни в контролите?
- В тези шест мача срещнахме положителни тимове, съществени противници. Добре е, че нямаме загуба. Това въпреки всичко носи в допълнение самочувствие преди началото на сезона. Разбира се, ние сме наясно, че формалните мачове минават по друг метод. Но въпреки всичко направихме положителни подготвителни дуели и това бе значимо за нашата подготовка.

- Какво е мнението ти за новите попълнения, които бяха привлечени през зимната пауза?
- Определено са положителни футболисти. Опитни играчи, които ще оказват помощ за израстването на тима ни. Успяха бързо да се приспособяват, множеството от тях са играли в Пирин и знаят по какъв начин стоят нещата тук.

- Очакваш ли да има усъвършенстване в представянето на тима спрямо първия полусезон?
- Да, несъмнено. В началото към момента не бяхме стиковани като тим. Трябваше време, с цел да изградим този отличен колектив, който имаме сега. Не бяхме групирани, бяхме изцяло нов тим. И може би на това се дължаха някои от по-слабите резултати. Смея да настоявам, че в този момент нещата са разнообразни. Сработихме се. Това се видя ясно в мачовете към края на полусезона. Сега сме надалеч по-стабилни в отбрана. Успяхме да се подобрим в отбранителен проект, което е доста значимо.

- Кои ще са главните ни противници в борбата за промоция в Първа лига?
- Локомотив София е най-изявеният ни противник. Добър тим са и това проличава от резултатите им. Надявам се в края на шампионата да сме първи, с безапелационна разлика пред останалите.

- В петък излизаме против Хебър в първи мач от пролетния дял на Втора лига. Какво си спомняш от първия мач в Пазарджик? Какво да чакаме от този дуел?
- Помня, че пропуснахме един куп положения в този мач. Накрая ни изравниха малко преди последния съдийски сигнал и доста се радваха от извоюваната точка, което е обикновено. Всеки се стреми да вземе актив. Трябва да бъдем по-концентрирани в завършващата фаза. В идния мач чакам пределна готовност и дисциплинираност. Надявам се, че ще се поздравим с победа и ще запишем сполучливо начало на втория полусезон.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР