В седмицата на блокади и протести и насред предизборното ухажване

...
В седмицата на блокади и протести и насред предизборното ухажване
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 5-и октомври ще видите...

В седмицата на блокади и митинги и посред предизборното ухажване на енергетици и миньори в България. Гостува енергийният специалист Илиян Василев . Той бие алармата за по-общият проблем - ще катастрофираме тежко, в случай че модерните ни политици в София и Брюксел не слязат на земята. Защото озъбената ни реалност май няма общо с виртуалната картина, която ни пробутват като ярко енергийно бъдеще.

 

Тема с продължение - за дефицитните медикаменти на България. Хронична липса, в която претърпяваме следващ пик, а пострадали са болните хора на България. В непрестанното драпане за милиардите от опазване на здравето се изливат обвинявания и закани. Картината подрежда индивидът с десетилетна памет за тези проблеми, който въпреки и за малко седна и в министерското кресло. Къде са решенията? Слушаме от лекар Стойчо Кацаров от Центъра за отбрана на правата в опазването на здравето.

 

На предизборния кръстопът Ви срещаме с представители на Гражданската самодейност за София - персони, потвърдени в своята неотстъпчивост към уродливите публични феномени. Тези самостоятелни и свободни хора са решени да повдигнат на очевидно равнище жителите в ръководството и се обръщат към гласоподавателите. Ако сме съидейници, елате да работим дружно. В студиото влизат музикантът и държавник Васил Гюров и юристът Биляна Коцакова .

 

Часове преди първото гласоподаване на измененията в Конституцията - приказва юрист Велислав Величков от самодейността " Правосъдие за всеки " . За да си отговорим на въпроса " Струваше ли си цената Пеевски в плана за ремонт на главния закон? ". Величков и сътрудниците му от авторитетното съдружие споделят, че в този момент подложеният на критика текст не би трябвало да бъде спиран по пътя към пленарна зала, само че какво би трябвало да се промени преди депутатите да натиснат зеления бутон за повторно при окончателната смяна?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР