В сблъсъка на поколенията британската сензация Ема Радукану победи легендарната

...
В сблъсъка на поколенията британската сензация Ема Радукану победи легендарната
Коментари Харесай

Сблъсък на поколенията: Радукану отстрани Серина в Синсинати

В конфликта на поколенията английската сензация Ема Радукану победи именитата Серина Уилямс с 6:4, 6:0 в мач от първия кръг на мощния шампионат в Синсинати. Уилямс, която разгласи, че ще се отдръпна от спорта след Откритото състезание на Съединени американски щати, е с 21 години по-възрастна от Радукану и има 22 трофеи от Големия шлем повече от актуалната шампионка на US Open, само че не съумя да отговори на съвсем безгрешната игра на британката.

"Чувството е необикновено, не мога да допускам, че преди малко играх със Серина Уилямс ", възкликна след триумфа Радукану, която позволи единствено една непредизвикана неточност в целия мач. "Ще оценявам този миг, който ще ми остане като спомен за цялостен живот. Опитвах се да давам всичко от себе си във всяка точка. Мисля, че всички би трябвало да отдадем респект на Серина за нейната изключителна кариера ", разяснява тийнейджърката.

За Уилямс това бе предпоследен шампионат в кариерата ѝ, като тя ще се сбогува с тениса със започващото на 29-ти август Открито състезание на Съединени американски щати.

Pass the tissues ❤️

Thank you,
— Western & Southern Open (@CincyTennis)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР