В създадения специално за българите блог от сем. Алексиеви, което

...
В създадения специално за българите блог от сем. Алексиеви, което
Коментари Харесай

Нашенец показа цените в хипермаркет в Одрин, промоциите са страшни ВИДЕО

В основания особено за българите блог от сем. Алексиеви, което живее в Одрин, още веднъж демонстрират настоящи цени от турския град.

Едно от видеата от последните дни в ютуб канала MERYDEN TV е от хипермаркет, където може да откриете всичко за банята. Ако ви следва ремонт, то тази информация ще е потребна за вас.

Във видеото Денис Алексиев в детайли изяснява по какъв начин да стигнете до обекта ERT Yapi Market. Част от личния състав владее български език, написа „ Флагман “.

В хипермаркета имат богат избор на всевъзможни артикули, а сега са и с огромни промоции. В магазина са склонни на огромни отстъпки, само че с цел да е по-голяма тя, плащайте в брой, поучава Денис Алексиев.

Най-продаваната тоалетна паница да вземем за пример от 4657 лири е понижена на 4200 лири. В момента турската валута е с исторически срив и се продава под 0,06 лева

Сред показваните във видеото артикули е и смесител, който се продава за 1350 турски лири. Модел горен и низък модул мивка коства 3975 лири, а един по-голям модел е 4970 лири.

Има най-различни типове плочки на всевъзможни цени – от бюджетни до по-висок клас и по-скъпи.

Преценете сами дали цените си заслужават.

Автор: БЛИЦ

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР