В сайта на своята фондация Меган Маркъл обяви инициативата си

...
В сайта на своята фондация Меган Маркъл обяви инициативата си
Коментари Харесай

На 40-ия си рожден ден Меган Маркъл направи първата си поява след раждането

В уеб страницата на своята фондация Меган Маркъл разгласи самодейността си 40x40 – да окуражим хората по света да отделят 40 минути, с цел да оказват помощ на дамите при завръщането им на работа. За задачата херцогинята на Съсекс е помолила 40 известни спортисти, актьори и международни водачи да вземат участие с 40-минутно менторство по тематиката. Сред тях изпъкват имената на Адел, Дийпак Чопра и Стела Маккартни.

Снимка: ARCHEWELL.COM

През последните две години десетки милиони дами са напуснали работата си, най-много поради пандемията. „ Чрез самодейността желаеме да им помогнем да върнат доверието в личните си сили “, се споделя в формалното известие на фондацията.

Херцогинята на съсекс избра да направи известието си точно на рождения си ден.

Меган чества 40-ия си рожден ден през днешния ден. Точно преди 10 години младата жена стана известна с ролята си в сериала " Костюмари " и никой не очакваше, че животът ѝ ще е толкоз друг единствено след едно десетилетие.

Снимка: Getty Images

5 години, откакто приключи първия си брак през 2013 година, Меган Маркъл се омъжи за повторно и то не за кого да е, а за английския принц Хари.

Следващата огромна разлъка в живота ѝ беше не със брачна половинка ѝ, а с цялото му семейство. Меган и Хари се отхвърлиха от позициите си в английското кралско семейство и отпътуваха да живеят и да работят в Северна Америка.

Снимка: Getty Images

Днес Меган Маркъл е майка на две деца, има контракт за стотици милиони с най-голямата стрийминг компания в света и е една от най-противоречивите персони за британците.

Може да прочетете повече за изумителното ѝ странствуване през последните 10 години в уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР