В съвремието има толкова много начини човек да пилее времето

...
В съвремието има толкова много начини човек да пилее времето
Коментари Харесай

Мобилните приложения, които ще погълнат свободното ви време

В съвремието има толкоз доста способи човек да пилее времето си. Разбира се, сега, в който се снабди със смарт телефон, се появяват още хиляди такива. С над 2.2 милиона приложения в App Store-а на Apple и към 2.8 милиона приложения Гугъл Play, можете да не похарчите даже лев и отново няма да можете да смогвате с всичко качествено, което се появява на пазара.

Определени действия лишават доста време, само че не е наложително да го пилеят. Добър образец, е слушането на музика. Затова и приложения, като Pandora и Spotify са отвън листата. Социалните мрежи са с необятна устременост, само че най-често се употребяват за социализиране с други хора, по тази причина и изключваме Фейсбук и Twitter. Приложения за четене, за извършване на покупки, фото и видео приложения, също не се квалифицират, защото са част от всекидневието ни и не постоянно става въпрос за пилеене на време.

Прочетете още: Всичко, което Apple оповестиха на iPhone конференцията

По-долу в действителност, ще намерите приложения с чисто развлекателна устременост, от които доста, доста мъчно ще се откъснете. Ще има и такива от категорията " работливост ", които ще ви засмучат и няма да ви пуснат ден след ден.



Ditty (iOS и Android)
Просто да напишете известие или да изпратите аудио, като известие, е толкоз старомодно. Ditty трансформира известията ви в песни с музика, която съответствува с настроението ви. Първоначално наподобява необичайно и някак глуповато, само че доста бързо ще се зарибите и ще започнете да си търсите причина да пишете известия.







VSCO (iOS и Android)
Това приложение е познато, като отлично камера приложение, само че също така е превъзходно за редактиране и окрасяване на обособени фрагменти и фотоси. За всеки работещ в сектора, VSCO може да е изключително потребно, защото има голяма общественост от фотографи и експерти, които споделят по един или различен метод работата си.







thisissand (iOS и Android)
Ако се разтърсите ще намерите доста приложения за изобразяване, а и надали рисуването ще попилее огромна част от живота ви. Но какво ще кажете за концепцията да превръщате пикселите в пясък и да ги употребявате като изкуство? Е, в това отношение thisissand може да погълне огромна част от свободното ви време, за цветно пресъздаване на другояче скучновати фотоси.

Marvel: Color Your Own (iOS)
В последните години се завръща модата на книжките за оцветяване и то на доста и разнообразни тематики. Но какво ще кажете за приложение, освен това на тематика Marvel комикси и герои? Освен с чисто развлекателна устременост, Marvel: Color Your Own може да свърши много потребна работа и на всеки, които желае да се занимава с комикси.

Giphy (iOS, Android и Web)
Giphy, домът на най-голямата сбирка в интернет на анимирани GIF-чета. Както можете да очаквате, на това място могат да се намерят всевъзможни GIF-ове за всевъзможни мотиви и на всякаква тема. Дори има Giphy Stickers и Giphy Cam, с цел да вършиме свои лични.







Second Everyday: Video Diary (iOS и Android)
Вероятно имате доста селфита на телефона си, само че какво ще кажете да записвате по една секунда видео всеки ден? Това сигурно ще даде на живота ви подтекст, когато след някоя и друга година решите да сглобите видео от всички записани секунди. Разбира се, можете да извършите разнообразни времеви линии – за половинката, за децата, за най-хубавия другар и така нататък







Frontback (iOS и Android)
Правенето на фотография единствено с една камера към този момент не е задоволително. Хората желаят да знаят освен за местата, които снимате, само че и по какъв начин изглеждате вие сега на снимането. Това е концепцията зад Frontback – когато фотографирате нещо със задната камера на смарт телефона, предната също ще снима, с цел да улови физиономията и реакцията ви тъкмо в този миг.







MSQRD (iOS и Android)
Това е едно от най-забавните приложения, които могат да се намерят. MSQRD съдържа стотици филтри и маски за смяна на лицето, с които можете да се забавлявате часове наред. Някои са статични, други са анимирани, само че логаритъма е толкоз добър, че ще останете прелестно сюрпризирани от резултатите. О, MSQRD даже разполага с филтър за замяна лицата на двама души!







Moment – Screen Time Tracker (iOS)
Следното приложение няма толкоз да пилее времето ви, едвам се пробва да ви защищити (и в процеса да пропилеете още време). Moment ще ви покаже защо употребявате телефона си минута по минута – какъв брой пъти сте отключвали устройството, какъв брой пъти сте провеждали диалози, какъв брой време сте играли или сте употребили разнообразни приложения. Интересното е, че Moment може да следи интензивността и на фамилните ви членове, а в случай че желаете, можете да настроите несъмнено време от денонощието да е анти-смартфон-настроено.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР