В съвременното общество светските красавици ни представят няколко неща, с

...
В съвременното общество светските красавици ни представят няколко неща, с
Коментари Харесай

Всяка уважаваща себе си жена трябва да има тези 6 навика

В актуалното общество светските хубавици ни показват няколко неща, с които може да завладеем сърцата на мъжете - грижете се за тялото си, гледайте мъдро и стилно, имайте висше обучение, някакъв тип гений и се усмихвайте! Но единствено преди няколко века дамите са били доста по-различно устроени. Те са били възпитани освен от " умни дами и хубавици ", само че от ДАМИ с основни букви и с същинско благородно държание. Една жена е трябвало да може да се показа от най-хубавата си страна, да въодушеви мъж, който да е подготвен на същински героизъм в нейна чест!

Представяме ви няколко навика на същинските дами, които същинската жена би трябвало да култивира в себе си.

1. Дълбоко почитание към човешката персона

Истинската дама няма да покаже огромно самочувствие или да прояви пренебрежителност към хората към нея. Една дама знае по какъв начин да оцени личността на всеки, тя е блага и общителна освен с връстниците си, само че и с тези, които имат по-малко шанс в живота: придружители, небогати или нуждаещи се.

2. Липсата на суетни придвижвания

Истинската дама не се фука и не се изнервя от дреболии. Тя се носи решително и нежно. Лошата походка, хапането на устни или непрекъснатата игра с предмети в ръцете - всичко това издава самосъмнение и неприятно образование.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР