В съвременния свят много жени не могат да отделят достатъчно

...
В съвременния свят много жени не могат да отделят достатъчно
Коментари Харесай

Съвет от астролог: Как всяка Edna от зодиите може да развие женската си енергия

В актуалния свят доста дами не могат да отделят задоволително време за себе си, да се грижат за фамилията, работата и още куп други неща. Те непрекъснато имат потребност да реализират, да се борят, да получат нещо. Този темп на живот на практика не разрешава на нашата женственост да се разкрие. Астрологът и нумеролог с двадесетгодишен опит в правенето на бизнес в Европа, Светлана Рихтер, споделя по какъв начин да запалите женската сила в себе си. 

Защо женствеността е толкоз значима? 

Всеки от нас има несъмнено количество женска и мъжка сила. Дори минимално отклоняване от нормата основава недостатъци в една или друга посока. Когато дамите поемем мъжките отговорности, ние автоматизирано заемаме мястото му в фамилията. Логично е мъжът да желае да те пази, пази и да се грижи за теб единствено в случай че ти застанеш на мястото си. 

 жена момиче iStock

Трябва да си позволите от време на време да бъдете слаби, да помолите колегата си за помощ. Не крещете, не се карайте с него, а като нежна котка просто го помолете да направи нещо за вас. Резултатът несъмнено ще ви изненада. 

Астрологията е удивителна антична просвета, не е единствено за звездите и зодиакалните знаци, само че и за логиката на психиката на личността. Разбира се, за по-точно изложение на качествата, гениите и опциите си коства да разгледате самостоятелната си натална карта. Всеки знак обаче има своя лична плам, който може да ви помогне да почувствате женската сила в себе си в най-голяма степен и да я развиете умело. 

Вижте в нашата изложба препоръките на астролога: 
 Как всяка една от зодиите може да развие женската си сила  Как всяка една от зодиите може да развие женската си сила  Как всяка една от зодиите може да развие женската си сила  Как всяка една от зодиите може да развие женската си сила
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР