В Съвета за американо-ислямски отношения заявиха, че разполагат с доказателства

...
В Съвета за американо-ислямски отношения заявиха, че разполагат с доказателства
Коментари Харесай

Доклад на Федералното бюро за разследване: ФБР следи един милион мюсюлмани в САЩ

В Съвета за американо-ислямски връзки обявиха, че разполагат с доказателства за нелегално наблюдаване от страна на Федералното бюро за следствие (ФБР) на мюсюлмани в Съединени американски щати в продължение на доста години. Гадеир Абас, старши правист в Съвета, сподели това в изявление за Anadolu. 
" ФБР от доста години прибавя към описите си мюсюлмани, живеещи в Съединени американски щати, и ги следи. Вече разполагаме с всички нужни доказателства ", изнесе той.
Абас напомни, че на 13 юни хакери са съумели да обхванат в уеб страницата на ФБР и да получат скришен отчет, който демонстрира, че от 2017 година американските разследващи организации са присъединили в специфични описи представители на мюсюлманската общественост. 
" Знаехме, че мюсюлманите в Съединени американски щати са следени. Въпреки това, когато видяхме този отчет, бяхме шокирани ", сподели той. Абас акцентира, че преди терористичната офанзива от 11 септември 2001 година мюсюлманите в Съединени американски щати са живели в мир и успокоение, само че след тази дата се възприемат като опасност. 
Според него при президентите Джордж Буш, Барак Обама, Доналд Тръмп и Джо Байдън мюсюлманите са следени от тайните служби. " Ние подозирахме, че ФБР шпионира мюсюлмани, само че откакто видяхме доказателства от първа ръка, бяхме шокирани. Говорим за наблюдаване на повече от един милион мюсюлмани ", сподели той. 
" В Съединени американски щати има към 2500 настоящи джамии и мюсюлманите, които посещават тези храмове, се следят от службите. ФБР е вербувало хиляди хора в джамиите, с цел да шпионират мюсюлманите ", сподели Абас.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР