В Саудитска Арабия мъж решил да се разведе със съпругата

...
В Саудитска Арабия мъж решил да се разведе със съпругата
Коментари Харесай

Брадва! Ожениха Се И Само След 2 Часа Им Се Случи Немислимото!

В Саудитска Арабия мъж решил да се разведе със брачната половинка си два часа след бракосъчетание. Той взел това съществено решение заради обстоятелството, че момичето разгласило сватбени фотоси в обществените мрежи.

Оказва се, че преди да станат семейство, двамата млади влюбени са сключили сватбен контракт, в който ясно написа, че съпрузите нямат право да качват никакви фотоси от тържеството в обществените мрежи. За страдание, булката не изпълнила обещанието си и изпратила фотоси от церемонията на приятелите си в една от обществените мрежи. Това е и повода за развода.

Роднините на момичето били шокирани от акта на младоженеца и декларирали, че той няма никакво право да разпусне брака. Обратното мнение се споделя от роднините на мъжа.

Повечето модерни хора се придържат към концепцията, че в случай че не публикувате всичко, което вършиме, или нямате изявления в обществените мрежи, просто не съществувате. Разбира се, някои могат да живеят с такава непрозрачност, само че за други това е метод на живот, написа jenata.blitz.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР