„В състава на предложения от ИТН кабинет не се вижда

...
„В състава на предложения от ИТН кабинет не се вижда
Коментари Харесай

Иван Костов: В предложения от "Има такъв народ" кабинет не се вижда потенциал

„ В състава на оферти от Има Такъв Народ кабинет не се вижда нито капацитет, нито опция да се осъществят промени “, съобщи пред БНР някогашният министър председател Иван Костов.

По думите му в оповестената от Има Такъв Народ стратегия не се вижда нито диагноза, нито промяна и никой не желае от Слави Трифонов „ порции “.

„ Никой от протестните партии не желае порции, те не желаят министерски постове, не желаят присъединяване в кабинета, нито дял от властта за себе си. Те желаят да съгласуват промени, поради неналичието на които се сриваме към хибриден режим. Виждането на Има Такъв Народ за позицията им демонстрира дълбока политическа неплатежоспособност и недоумение на процесите “, разяснява още Костов.

„ Този кабинет, който желае да излекува страната от опорочената от ГЕРБ и Движение за права и свободи народна власт, ще би трябвало да действа въз основата на тяхната поддръжка “, сподели още Костов.

„ Това ли е решение за Има Такъв Народ? Това значи, че излъченият за министър председател Николай Василев няма никакво доверие от протестните партии да прави държавно управление. Политическата система в страната рухва “, добавя той.

Той предложи на ПГ на „ ИТН “ най-малко да съгласуват кандидатурата за министър-председател, която да е допустима и за останалите партии, „ най-малко за протестните “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР