В същото време Тръмп твърди, че президентът на Русия не

...
В същото време Тръмп твърди, че президентът на Русия не
Коментари Харесай

Тръмп И Путин Се Разбраха! В Сащ Негодуват

В същото време Тръмп твърди, че президентът на Русия не е бил в скрито съглашение с предизборната му акция.

Двамата водачи дадоха изявление за Fox News след срещата на върха в Хелзинки, която беше избрана от някои политици в Съединени американски щати като един от най-мрачните дни в историята на американското президентство.

Путин даде изявление за Крис Уолъс, а Тръмп избра Шон Ханити.

Двамата държавни глави продължиха да отхвърлят оценката на американското разузнаване, че Русия се е намесила на изборите през 2016 година за подкрепяне на Тръмп и нанасяне на щета на Хилари Клинтън.

" Наистина ли вярвате, че някой, който работи от съветската територия, може да повлияе на Съединени американски щати и да повлияе на избора на милиони американци ", попита Путин.

" Това е изцяло неуместно ", акцентира той.

Тръмп пък се възползва от отричането на съветския водач като доказателство, че акцията му е чиста.

" Преди всичко той сподели, че няма скрито съглашение ", отбрани се американският водач преди да похвали съветския си сътрудник.

" Мисля, че президентът Путин беше доста, доста мощен ", продължи той.

Коментарите бяха дадени след зашеметяващата конференция в понеделник, на която американският президент застана на страната на Кремъл за сметка на американското разузнаване по въпроса за намесата на изборите.

След конференцията Тръмп беше засипан от лавина от рецензии от двете партии във Вашингтон. Лидерите на демократите намерено започнаха да питат дали Путин " държи информация, която може да навреди " на американския общественик.

Запитан дали Русия има " компромат " за Тръмп, Путин отхвърли изказванията като " цялостна нелепост ".

Нямаме нищо за тях. Не желая да обидя президента Тръмп, когато кажа това, може да прозвучи жестоко от моя страна, само че преди да разгласи кандидатурата си за президент, не се интересувах от него, увери президентът на Русия.

Тръмп се базира на коментара на Путин в изявлението, отбелязвайки за съветския президент: " Той съобщи, че нямат информация за Тръмп ".

Руският водач беше безапелационен, че Москва в никакъв случай не се е намесвала във вътрешните работи на Съединени американски щати.

Уолъс подаде копие на Путин с повдигнатите от специфичния прокурор Робърт Мълър обвинявания против 12 съветски сътрудници, само че съветският водач отхвърли да го вземе.

Тръмп направи още един неочакван коментар, заявявайки, че с Путин нямат доста разнообразни позиции за Сирия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР