В същото време републиканският губернатор на Тексас Грег Абът се

...
В същото време републиканският губернатор на Тексас Грег Абът се
Коментари Харесай

САЩ затварят 2 железопътни прелеза в Тексас, за да могат агентите да помогнат при обработката на мигранти

В същото време републиканският губернатор на Тексас Грег Абът се готвеше да подпише нов закон, който ще даде нови пълномощия на полицията да арестува мигранти при нелегално влизане и овластяване на локалните съдии да им наредят да изоставен страната.

„ След като видя скорошно обновяване на контрабандните организации, пренасящи мигранти през Мексико посредством товарни влакове, CBP подхваща спомагателни дейности за увеличение на личния състав и справяне с това обезпокоително развиване, в това число в партньорство с мексиканските управляващи “, сподели организацията в декларация.

Миналия месец CBP също затвори един от двата интернационалните моста в Eagle Pass по същата причина. Подобни дейности бяха подхванати в други натоварени елементи на границата, в това число Люквил, Аризона и Сан Диего.

Union Pacific сподели, че двата пункта в Тексас съставляват 45% от трансграничния им бизнес и прикани държавното управление неотложно да отвори още веднъж локациите. Той сподели, че всеки ден, когато границата бъде затворен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР