В същото време първите данни на Централната избирателна комисия на

...
В същото време първите данни на Централната избирателна комисия на
Коментари Харесай

Без изненада при първите резултати от Русия - безапелационна победа за Путин

В същото време първите данни на Централната изборна комисия на Русия, при към 25% преброени бюлетини, демонстрират 72,57% поддръжка за сегашния президент на Русия Владимир Путин , съобщи РИА Новости. На предходните президентски избори Путин събра 63,60% от гласовете.
Втори е претендентът на Руската комунистическа партия Павел Грудинин, с малко над 15% , а на трето място към този момент е Владимир Жириновски, който дотук има повече от два пъти по-малко гласове от Грудинин - към 6%. Ксения Собчак пък събира едвам 1,40% и остава на четвърто място.
От ЦИК на Руската федерация признаха, че е имало хакерски офанзиви, само че те никога няма по какъв начин да повлияят на вота. Не са постъпили и сигнали за всеобщи нарушавания. Говорител на съветската ЦИК сподели, че е имало някои пренебрежими неуредици - да вземем за пример в Московска област не е имало информация къде се намират някои секции, което било бързо поправено. Освен това, на територията на Грузия не е било допустимо да се гласоподава .
Сподели с товите другари

В допитването са взели участие общо 112,7 хиляди души. Изследването е извършено на 1127 изборни секции в 737 обитаеми места в 83 субекта на Руската федерация. Във всяка секция са запитани за подадения глас по към 100 души.
Допитването е извършено от 8:00 до 19:30 по локалното време на всеки часови пояс в градските секции и от 8:00 до 17:00 - на селските.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР